המדע של הפחם

נתוני המוצר

100% קוברצ'ו בלנקו​

חום 7000  גרם / קג

עוצמת חום של 760 מעלות צלסיוס וזה כמעט פי שניים מרוב הפחמים שתמצאו במדפי הסופרמרקטים. בעוצמה כזו אפילו נתחי הבשר הקשים ביותר נעשים בקלות .עם מנגל'ה הפחם הטוב בעולם אתה מקבל יותר תמורה בעבור הכסף שלך.

צפיפות 40%

עץ קשה יותר = פחם טוב יותר ולכן אנו משתמשים בעץ מהקשים ביותר בעולם. בדקו זאת בעצמכם זהו אינו מדע טילים.

חומר נדיף 15%

חומר נדיף הוא כל מה שהוא לא פחמים או מים, וזה הגורם העיקרי שעומד מאחורי העשן השחור והריחות החריפים של הפחם . רק לדוגמה אצלנו בארץ ישראל בפחם סטנדרטי תמצאו כ 40% נדיפים… לא חבל על הבשר?

תחולת לחות 2%

לחות מגדילה את משקל הפחם ובו זמנית מפחיתה את הערך הקלורי . הפחם פועל כמו ספוג , סופג מים בקלות . במקרים מסוימים להיות יכולה להעלות את משקל הפחם ב 15% ע"י הרטבה לפני אריזה . במנגל'ה הפחם הטוב בעולם אתה קונה פחם ולא מים.

פחמן קבוע 80%

פחם קבוע הוא אם כל המדידות להערכת איכות הפחם. פחמן גבוה יותר = שריפה טובה יותר =תפוקה גבוהה יותר. 

אפר 4%

אפר הוא חומר מינרלים, כמו חימר וסידן ואינו נשרף. זהו גם הגורם הראשוני לסתימת פתח במעשנת שלך. בנוסף הצטברות האפר חונק את האש. פחות אפר פירושו פחות לנקות ויותר לצלות.

מעוניינים לשמוע עוד פרטים?

השאירו פרטים ונציגנו יחזרו אליכם בהקדם

Close סל קניות
Close

Close
Navigation
קטגוריות